Freelance Systeembeheer?

Bent u opzoek naar iemand die freelance systeembeheer voor uw bedrijf of opdrachtgever kan uitvoeren? Misschien kan ik iets voor u betekenen!

Over Martien

Martien - Freelance SysteembeheerHallo, ik ben Martien de Kleijn. Een freelance ICT specialist uit Rotterdam. Sinds 2005 ben ik werkzaam in de ICT en sinds 2014 doe ik freelance systeembeheer. Ik werk voornamelijk voor grote ondernemingen als banken, verzekeringsmaatschappijen, (lokale) overheden en zorginstellingen en lever ook ondersteuning voor het MKB in de regio Rotterdam.

Tijdens mijn carrière als ICT’er heb ik veel beheer- en projectervaring opgedaan en heb diepgaande kennis van diverse Microsoft producten, waaronder SCCM 2012 en Exchange, kennis van virtualisatie (VMware en Hyper-V) en ervaring met Citrix XenApp en ben op diverse vlakken gecertificeerd.

Voor Wie?

Voor Intermediairs:

Voor (toekomstige) opdrachtgevers opzoek naar freelance systeembeheer? Ik heb ruime ervaring in het beheren en het uitvoeren van projecten bij diverse grote organisaties zoals (lokale) overheden, energiemaatschappijen, banken, zorginstellingen en verzekeringsmaatschappijen.

Voor bedrijven en instellingen:

Op zoek naar tijdelijke versterking van uw ICT afdeling? Bijv. voor het wegwerken van achterstanden, als opvang bij afwezigheid van uw personeel of op zoek naar wat extra handjes bij migraties of projecten? Dankzij mijn ruime ervaring kan ik snel meedraaien en de werkdruk in uw organisatie verlagen.

Voor het MKB:

Geen budget voor een vaste ICT medewerker, maar wel behoefte aan professionele ICT ondersteuning? Overweeg dan eens freelance systeembeheer, ik ben beschikbaar vanaf 4 uur per maand. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Bent u opzoek naar freelance systeembeheer en benieuwd of ik iets voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht